Uppladdning

Planeringen inför Gotlandsvandringen är i full gång. (Haha.) Jag har skrivit listor, köpt ylleunderställ, laddat telefonen och smort in kängorna. En av våra favoritsvågrar har skickat hit en låda med torrfoder och en annan av favoritsvågrarna har levererat den. Det var så mycket att vi hade kunnat stanna på Gotska Sandön  till hösten, men det tänker vi inte göra. Torrfodret är extra och nödmat dessutom, för det mesta tänker vi äta mat med fukt i. Då räcker lådan till otaliga vandringar och vi har en bra anledning att ge oss ut på tur. Har vi mat över är det bäst att ge sig iväg och dra nytta av den.

Vandra omkring på Gotska Sandön och Gotland tänker vi göra i fem dagar, sen tänker vi bo på hotell och äta på restaurang och dricka kalla öl i tre. Har vi fått skoskav kan de passa på att läka då.

Jag laddar som vanligt upp med en förkylning, jag har tydligen ett immunförsvar som ett såll. Eller mer som ett färist. Nu börjar Iprenen verka så jag ska bara spraya näsan och sen ge mig ut och få några kilometer i benen. Kan vara bra att ha…