Stormar och valpar

I morgon ska jag VAV:a. Vård Av Valp. Det passar ju bra eftersom det är en storm på väg och jag inte får använda motorsåg för min far. Det tycker jag faktiskt är löjligt överbeskyddande. Jag menar, hur svårt kan det vara? Lättare än fogsvans troligtvis och den är jag inte förbjuden att använda.

Nåväl, inatt kan träden falla utan att det gör att jag kommer försent till jobbet. På onsdag borde väl vägarna vara fria? Med tanke på att klockan är sju och det inte ens blåser än börjar jag misströsta. Jag gillar oväder.

Det är inte lätt för SotaRotaBenKnota att bli storasyster på gamla dar. Två fina köttben ligger på köksgolvet. Tassa äger bägge. Sota får maka på sig på bästa madrassen, för pyttelilla Tassa tar jättestor plats. I alla fall om kroppskontakt bör undvikas. Att kroppskontakt inte uppskattas från Sotas sida skiter Tassa i. Hon knölar runt tills hon är nöjd. Den enda fördelen som Sota har, än så länge, är att Tassa har så sjukt korta ben att hon inte kommer upp i fåtöljen. Den är en frizon. Sota har långa ben…

Jag har inga sådana skrupler. Jag lyfter nöjt upp valpar som kan snusa på min mage medan jag tittar på Bron. Lika bra att passa på. Snart nog har hon vuxit upp, alternativt har stormen tagit strömmen så jag får titta på brasan istället för på TV-serier.

Det tar nog ungefär lika lång tid, det blåser fortfarande toklite för att vara storm. Inget, faktiskt.