Julen har gått över

Dotran tog på sig sin baddräkt och flög tillbaka till Englandet. Det hade varit fullt naturligt om hon åkt båt, men jag har lite svårt att greppa logiken där. Kanske hade hon inga vingar och tänkte att hon ändå kommer dimpa ner i havet om planet störtar.

Kanske hade hon redan 10.2 kg i väskan.

Hon såg väldigt smärt ut.

På hemvägen från flygplatsen blev jag akut kissnödig och eftersom hemvägen består av åkrar och väldigt genomsiktlig tallskog tog det en bra stund innan jag hittade ett möjligt kisställe. Då var det bråttom. Jag hoppas att pölen som min vänstra fot befann sig i när jag var färdig bestod av regnvatten. Jag luktade inte.

Min vänstra fot är väldigt utsatt på den punkten. För bara ett par veckor sedan satt jag bredvid vägen i en annan, tätare, skog och kissade på mitt vänstra skosnöre som gått upp. Det var liksom helt doppat. Jag gillar min tvättmaskin.

Det värsta av allt min vänstra fot varit utsatt för var att Lennart kissade på den för ett tag sen. Det var helt otippat och skedde inför hela jaktlaget. Den enda trösten är att Lennart är en unghund, men det var förnedrande ändå.