Snicksnack

Det verkar kanske inte så troligt, om man kollar på aktiviteten på den här bloggen, men Kalbo har överlevt vintern! Valp har växt, gamm-hund har blivit obstinat och monsterhäst har hittat kompisar som han inte försöker ha ihjäl. Än.

Jag har badat idag, vilket är konstigt eftersom det fortfarande är maj och jag av princip inte badar före kräftpremiären. Det är bara tonåringar och puckade människor som badar redan i maj. Jag är inte tonåring.

Jag får skylla det otippade badet på att ännu en bäver har slagit sig ner i vår lilla sjö och det numera får anses som modigt att bada. Bävrar är revirhävdande och min egen bäver kan lätt misstas för en rival. Tanter i min ålder behöver oftast bättra på sin image med att göra modiga saker då och då.

Så då är det fastslaget- jag är modig!

2 reaktion på “Snicksnack

  1. En skogssjö, endast två lommar inom synhåll, finns ingen anledning att krångla till det med baddräkt!!

Kommentarer inaktiverade.